Magazin > VIP
1782 ogledov

Sosedje navajeni, da Renata kriči na Primoža

Primož in Renata Peterka RTV4/ zurnal24.si
Primož in Renata sta razkrila intimne podrobnosti njune dvajsetletne zveze.

Eden najbolj izpostavljenih medijskih parčkov pri nas Primož in Renata Peterka sta v oddaji Zvezdane Mlakar razkrila svojo trnovo, a trdno ljubezensko zgodbo. Renata je Zvezdani odkrito priznala, da je na neki točki mislila, da bo njuna družina razpadla, a ju je usoda na koncu spet združila. "Moja mami pravi, da skupaj ne moreva, en brez drugega pa tudi ne," je bila iskrena.

Razkrila sta, da sta se spoznala pred šolo, predstavili so ju skupni prijatelji. Povedala sta tudi, da sta oba precej ljubosumna, Renata pa je ob prepirih precej glasna. "Sosedje to vedo, slišijo (smeh) … So se me tudi sosedje navadili," je iskreno priznala in povedala, da so ključ do uspešne zveze kompromisi, medtem ko Primož pravi, da se ob hudih uricah rajši malo umakne in se čez dve uri vrne veliko bolj pomirjen, namesto, da bi v navalu jeze nad ženo spustil rafal žaljivk, kot je to počel v preteklosti.

Dotaknili so se tudi Primoževih težav z alkoholom, za katere pravi, da so bili skupek številnih vzrokov, omenil pa je predvsem razočaranje ob neuspehih. Pred leti se je odločil za zdravljenje, ki je koristilo vsej družini. Po tistem, ko se je vrnil domov, pa sta z Renato svoje razmerje sestavljala še eno leto. O vsem sta odkrito govorila tudi s svojimi tremi otroki.

Zakonca sta povedala, da jima je najpomembnejša družina, Primožu hkrati tudi športni in trenerski uspehi. Obe hčerki pa se že vzpenjata po očkovih stopinjah. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.