Magazin > VIP
43 ogledov

Sosedje udrihajo po Gwyneth in Chrisu

Gwyneth Paltrow Chris Martin Apple Moses FameFlynet
Kljub temu da si želita mirne ločitve, so sosedje Gwyneth Paltrow in Chrisa Martina nanju izjemno besni.

Sosedje zakoncev Gwyneth Paltrow in Chrisa Martina, ki sta pred dnevi najavila, da se ločujeta, so nanju besni. Par je z otrokoma živel v desetmilijonskem dvorcu v losangeleški soseščini Brentwood, poroča RadarOnline. Po mnenju bližnjih stanovalcev pa sta Gwyneth in Chris "soseda iz pekla", ki naj bi ju doletel celo sodni pregon.

Zakonca sta hišo kupila leta 2012, Gwyneth pa je po navedbah sosedov takoj dala nasaditi visoke jelke in jo ogradila s skoraj trimetrsko ograjo, s tem pa kršila zakone v elitni soseščini. Sosedje so vložili pritožbo, s katero so želeli doseči odstranitev ograje, po enem letu pa se še vedno ni nič spremenilo. Za omenjeno posest je določeno, da je ograja lahko visoka le en meter.

Vendar je to le ena od stvari, ki so motile sosede. Njihovo posest so v zadnjem letu opisali kot "gradbišče, saj se je vedno nekaj dogajalo". Motilo jih je, da so delavci parkirali vsepovsod, sosedje pa so imeli nemalokrat težave s paparaci.

Medtem ko skoraj nikoli niso videli Gwyneth in otrok, pa so videli Chrisa, ki je večkrat sprehajal pse. "On je resnično prijazen. On je tisti, ki ima talent, ona pa je le pisala kuharske knjige," je povedala ena od sosed.

Zakonca pa nista edina slavna, ki živita v tej soseski – v njej so namreč svoje hiše imeli in imajo še Michael Douglas, Arnold Schwarzenegger in Steven Seagal. Ne glede na to bi morala Gwyneth in Chris upoštevati pravila in zakone, ki tam veljajo, še menijo besni sosedje.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.