Magazin > Film & Glasba & TV
197 ogledov

Šov Kmetija: Nov začetek bodo letos snemali drugje

Kmetija 2015 Saša Despot
Letošnjo sezono šova Kmetija: Nov začetek bodo snemali na drugem posestvu. So krive domnevne zamere med vodstvom Planet TV in vodilnimi pri produkcijski hiši Temma-X?

Prelepega posestva, na kateri so zadnje dve leti snemali priljubljeni resničnostni šov Kmetija: Nov začetek, letošnji tekmovalci ne bodo videli, saj bo Planet TV šov snemal drugje, po naših informacijah nekje v okolici Moravč. Televizija je realizacijo nove sezone šova namreč zaupala drugi produkcijski hiši in ne podjetju Temma-X, ki ima to posestvo v lasti in je za Planet TV nazadnje produciralo šov Bilo je nekoč.

Kot nam je povedal dobro obveščen vir, Planet TV Temmi-X dolguje denar, med vodstvom Planet TV in Temme-X pa naj bi obstajale še nekatere druge "zamere“, zaradi katerih je bilo sodelovanje prekinjeno.

Drži, vseh dolgov še nismo poravnali

Na Planet TV so potrdili, da bodo šov snemali drugje in priznali, da vseh dolgov do produkcijske hiše še niso poravnali. "Tretjo sezono šova Kmetije: Nov začetek producira Planet TV v sodelovanju z različnimi podizvajalci. Pri nekaterih storitvah še vedno sodelujemo s Temmo X, do katerih imamo še odprte obveznosti, ki jih bomo poravnali v dogovoru z lastniki podjetja in po postopkih, ki jih predvideva prisilna poravnava.“ Razlog za menjavo lokacije pa menda niso zamere, ampak želja po drugačnem okolju, ki naj bi bilo "še bolj atraktivno in omogočalo še težje preizkušnje".

Od vodstva Temme-X, ki naj bi zaradi izgube posla in Planetovih dolgov, prekinil pogodbe z več sodelavci, odgovorov na naša vprašanja še nismo prejeli.

Kot je znano, je predlog za poravnavo vložil Telekom Slovenije, ki ima v družbi 49-odstotni lastniški delež.

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 3
  • evelux 21:22 18.avgust 2016.

    Pa kaj slovenci res ne znajo nič druga skup spravit ponavljajo to kmetijo ko pokvarjena gramofonska plošča......

  • bendover 19:01 29.julij 2016.

    če bi snemali na luni bi gledal,sploh tisti del,kjer bi bila naloga,kako dolgo lahko preživiš v lunini atmosferi brez zaščitne obleke

  • Papaja Popi 13:36 29.julij 2016.

    Pa tudi, če bi snemali na luni..........