Magazin > VIP
142 ogledov

Spala skupaj, a nista par

anita, miha, kmetija:nov začetek Planet TV
Nekdanja tekmovalka resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek Anita in Miha, ki mu je v omenjenem šovu uspelo priti vse do finala, sta si izjemno naklonjena. Skupaj sta preživela tudi nekaj noči, a se kljub temu ne opredeljujeta kot par.

Anita in Miha sta si izjemno naklonjena, kar je razvidno že iz njune skupne fotografije ... Glede njunega nepotrjenega razmerja smo povprašali oba golobčka, Anito, ki dela kot natakarica v lokalu in Miho, vročega finalista resničnostnega šova Kmetija: Nov začetek.

Anita nam je zaupala, da se z Miho trenutno prepuščata vzajemni naklonjenosti, se skupaj zabavata in nimata specifičnih načrtov za nadaljnjo (romantično) prihodnost. "Ali je to greh?,“ je bila v našem pogovoru odrezava Anita in dodala: "Nisva par, se pa imava skupaj lepo. Naklonjenost sva začutila že med samim resničnostnim šovom Kmetija: Nov začetek, a sva to skrivala, saj take stvari niso za pred kamero.“ 

"Nisva par, sva pa ljubimca“

Miha je bil pri vsem skupaj kanček bolj jasen: "Nisva par, sva pa ljubimca“, pri tem pa nam je zaupal še: "Naklonjena sva si, sva v stikih in najina simpatija se je pojavila že na začetku šova, zaradi medijskega izpostavljenosti in bližajočega se finala, pa zaenkrat z opredelitvijo najinega statusa in želja še čakava.“ Ob tem smo izvedeli še, da Miha Anitinega sina še ne pozna, prav tako mu le-ta še ni predstavila svoje družine, saj to še čaka na bolj ustrezen čas, ko se bo šov zaključil in bosta lahko v miru razčistila, kaj konkretno je med njima.

 

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 00:22 10.december 2015.

    tik pred zdajci.....http://www.publishwall.si/Mike.1968./post/156533/kmetija-tik-pred-zdajci-analiza-xi