Magazin > VIP
8388 ogledov

Španci šokirani: Tako nesramno se je kraljica Letizia obnašala do tašče

španski dvor
Kraljica Letizia se z mamo svojega moža očitno ne razume najbolje.

Španska kraljeva družina je med velikonočnimi prazniki obiskala cerkev, kjer pa se je zgodil manjši škandal. Ko se je kraljica Sofia poskušala fotografirati s svojima vnukinjama, Leonor in Sofio, je to njuna mama, kraljica Letizia, poskušala preprečiti, in sicer tako, da se je pred njimi sprehajala gor in dol. Kralju Felipeju je bilo vidno neprijetno. Bralec z ustnic pravi, da je ženi rekel: "Nehaj." Obnašanje deklet se je zdelo neprimerno tudi kralju Juanu Carlosu, ki je sina poklical k sebi in mu rekel: "O tem se moramo pogovoriti."

Incidenta pa v cerkvi še ni bilo konec, ampak se je nadaljeval tudi pred stavbo, ko je Letizia spet preprečila skupno fotografiranje. Dvor neprijetne situacije ni komentiral, se je pa oglasila princesa  Marie-Chantal, Felipejeva sestrična. "Nobena babica si tega ne zasluži. Letizia je pokazala svoj pravi obraz," je zapisala na Twitterju.

Oglasila pa se je tudi Letizijina prijateljica, ki je povedala, da je kraljico incident razžalostil, saj zelo skrbno pazi na svoj ugled in tudi na svoji hčerki. Dogodek naj bi Letizia označilo za veliko neumnost. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.