Magazin > VIP
52 ogledov

Španska princesa zbežala v Švico

Christina Inaki Urdangarin EPA
Medtem ko policija zaradi korupcije še vedno preiskuje njenega moža, se je princesa Cristina z otroki in brez soproga preselila v Švico.

Odkar je policija pod drobnogled vzela Inakija Urdagarina, ki naj bi utajil več milijonov evrov in je osumljen korupcije, se je življenje španske princese Cristine drastično spremenilo na slabše. Njenemu soprogu se je dvor uradno odpovedal, zaradi njegovih obtožb pa sta tako Inaki kot tudi Cristina pri ljudstvu vse manj priljubljena.

Princesa je svojemu soprogu ves čas stala ob strani. Avgusta lani se je cela družina iz ZDA preselila nazaj v Španijo, ker se je moral Urdagarin pripraviti na sojenje. Vilo je družina zamenjala za cenejše domovanje izven Barcelone, nekdanji dom pa sedaj oddajajo za 13 tisoč evrov na mesec.

Podpore pa je sedaj konec. Cristina se je z otroki, 13-letnim Juanom, 12-letnim Nicolasom, 11-letnim Miguelom in 8-letno Irene, preselila v Švico, kjer bo delala za organizacijo La Caixa. Kot poročajo španski mediji, sta Cristina in Inaki že dalj časa iskala primeren dom v tujini, saj želita otroke obvarovati pred medijsko gonjo. Urdagarin bo do nadaljnjega ostal v Barceloni, saj zoper njega še vedno tečejo pravni postopki. Po najnovejših informacijah iz Španije, pa naj bi preiskovalci oko vrgli tudi na princeso. Preverili bodo, ali je vestno plačevala davke ali ne.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.