Magazin > VIP
220 ogledov

Špela Grošelj je oddana

Špelo je začaral 29-letni Bojan, s katerim sta skupaj mesec dni. (Foto: Saša Des Žurnal24 main
Špela Grošelj je po dveh letih samskega življenja spet zaljubljena. Srce ji je tokrat ukradel Štajerec Bojan, ki jo je očaral že pred nekaj časa, iskrica pa je preskočila poleti, ko sta se spet srečala.

Špela je o svoji novi ljubezni spregovorila za revijo Story, v kateri priznava, da čuti, da je 29-letni Bojan tisti pravi. "Kako vem? Ne vem, to čutim."

 

Pevka je novega fanta spoznala že pred časom na Tajskem, kamor se je odpravila s prijateljico. Njen izbranec je takrat sicer imel dekle, zato se med njima ni zgodilo nič. "Iskrica je preskočila letos na začetku poletja, ko sva se znova srečala," je za Story še povedala pevka in dodala, da je svojo novo ljubezen že predstavila mami.

 

Sicer pa smo Špelo o Bojanu želeli povprašati tudi sami, a nam je glasbenica odgovorila, da v zvezi z zasebnim življenjem ne daje več nobenih izjav. "O svoji zasebnosti ne želim več razpravljati."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.