Magazin > VIP
191 ogledov

Špela Grošelj nazaj s svojim zaročencem

Špela Grošelj Facebook
Priljubljena pevka špela Grošelj je očitno spet zasedena, saj smo jo na včerajšnjih Viktorjih opazili v družbi nekdanjega fanta Bojana.

Špela se je sinočnje podelitve zlatih kipcev udeležila kot del ekipe resničnostnega šova Gospodinje pojejo in večer so proslavljali s kipcem v rokah. Poleg njihovega veselja pa smo opazili, da pevki ves čas ob strani stoji znan obraz, njen nekdanji fant Bojan, s katerim sta pred enim letom razšla.

Junija lani smo pisali, da se spet dobivata, a takrat nam je lepotička zatrjevala, da sta le prijatelja. No, takrat sta morda res bila, zdaj pa sta spet več kot to, čeprav nam Špela tega ni hotela naravnost povedati. "Jaz ne vem, kaj ste vi videli, ampak jaz sem ga videla danes tukaj, ja (smeh). Ko ste me vprašali, če je kaj novega na ljubezenskem področju, sem rekla, da novega ni nič. Nisem pa rekla, da ni nič starega (smeh). To je vse, kar bom zaenkrat povedala," nam je hudomušno namignila. Vsekakor smo veseli, da sta spet zaljubljena.

Komentarjev 2
  • 6a6330cf643e6297e0f11772a01ce2d9c0c144b1 12:30 17.marec 2013.

    To s kom pa to... s katerim ji pasa, tako kot vsi ostali v iskanju sreče, kar je pa za abonirane na fotografe veliko težje, kot za običajne Janeze pa Micke.

  • zic 10:55 17.marec 2013.

    verjetno ni imela s kom pridt, pa si je omislila pajacka!?