Magazin > VIP
163 ogledov

Špela Grošelj: “Poročila se bom s prijateljico”

špela grošelj Instagram
“Fant?! Lepo vas prosim … Poročila se bom s svojo najboljšo prijateljico,” je pevka Špela Grošelj zapisala ob fotografiji, na kateri si je s prijateljico izmenjala poljub.

Je naša priljubljena pevka obupala nad moškimi? “Nihče ni obupal nad moškimi. Ta fotka je nastala čisto spontano. S komentarjem pa sem želela povedati le to, da so prijateljice bolj pomembne od fantov, ki pridejo in gredo, prava prijateljica pa ostane za vse življenje,” je Špela povedala za Žurnal24 in dodala, da je na fotografiji njena prijateljica Nina, s katero sta že tri leta nerazdružljivi. ”Lahko bi rekla, da je zgodba, kako sva se spoznali, posebna. Sploh se nisva se poznali, pa sva šli skupaj na enomesečno potovanje po Tajski. Pred tem sva se le enkrat srečali, v trgovini, kjer je delala. Niti na kavi nisva bili pred potovanjem.”

Špela pravi, da je, kljub temu da jo je njena okolica posvarila pred potovanjem z neznanko, zaupala svoji intuiciji. “Če se ne bi izšlo … Kaj je en mesec v primerjavi s celim življenjem? Očitno sem že takrat energetsko začutila, da bo vse v redu. Od takrat sva nerazdružljivi. Imam jo zelo rada.”

Še vedno samska

Lepa Špela je še razkrila, da ji, četudi je samska, prav nič ne manjka. “Moje življenje je zelo barvito. Prav nič mi ni dolgčas. Zaljubljena sem v glasbo, v šport, v svoje najbližje, v življenje ... Partnerska ljubezen pri meni ni na prvem mestu. Sama sebe izpopolnjujem na več načinov. Partner je le pika na i in te pike pač trenutno ni.  Če je ne bo v tem življenju, bo pa v naslednjem. S tem se ne obremenjujem. Zdi se mi, da se s tem bolj obremenjujejo drugi.”

Komentarjev 12
  • Stanislav Novak 13:02 26.avgust 2015.

    Neverjamem takšnim čenčam, da vas ni sram kaj takšnega pisati. Hvala

  • h3o 17:15 02.julij 2015.

    Špela daj joške pokaži!

  • patriarh 16:01 02.julij 2015.

    Zihr na Janeza Janšo..