Magazin > VIP
13018 ogledov

Špela Grošelj razkrila, kako jo je v telovadnici osvajal starejši moški

flirrt
1/6
Rok Breznik
Skupina Flirrt je pripravila druženje s prijatelji ob degustaciji novih butičnih vin Romeo in Julija, mi pa smo priložnost izkoristili za kratko anketo med prisotnimi, o njihovih najljubših pesmih iz opusa 'benda ljubezni'.

Alenka iz skupine Bepop je izpostavila lansko Ko leživa in Kometa, ki sta že cel teden med najbolj trendanimi slovenskimi videi na Youtubu. Nad to pesmijo je navdušena tudi Špela Grošelj: "Jokala sem, ko sem jo prvič slišala. V moje življenje je prišla v ravno pravem času, da se me je zares dotaknila. Pa še eno imam. Ko sem bila stara 15 let, sem kot študentka delala v telovadnici in je name vrgel oko malo starejši fant. Bil je moje vrste tip, ki se je sporazumeval s komadi. Na listek mi je napisal, da naj poslušam Romeo in Julija, ker ga spomni name. Nič ni bilo med nama, ker je bil malo prestar zame, a se še vedno ob tej pesmi vsakič spomnim nanj."

Medtem ko Jure Longyka stavi na vse, kar je Rok Lunaček s Flirrt posnel v zadnjem desetletju. "To je poezija v pop formi za najširše množice," pravi, Teja Jugovic pa prisega na pesmi skupine, ki jih večina skoraj ne pozna, najljubša pa ji je lanska Ko leživa. Domna Kumra Romeo in Julija spominjata na strastno noč iz najstniških let, Urban Vidmar, v čigar kleti sta se zmedila sovinjon Romeo in sladki zelen Julija, pa nam je zaupal, da si je ob razhodu s punco v najstniških letih rane celil s Ko je ni.

Flirrti sicer te dni že pridno vadijo repertoar za zelo poseben koncert v ljubljanski Cvetličarni, 20. oktobra. Tam bodo ob vseh svojih največjih hitih zaigrali tudi nekaj skladb, v katerih jim bodo na pomoč priskočili Alya, Anja Rupel, Matjaže Zupan (California), Orleki in Bepop, klasike gostov pa boste lahko slišali v duetih v živi izvedbi z razširjenim bendom. Tam bo tudi prva priložnost za okušanje vin Romeo in Julija, kakšno buteljko pa bo mogoče kupiti tudi za domačo vinoteko. 

 

Komentarjev 2
  • Ender3 14:43 05.oktober 2023.

    O Š.G pa že dolgo nismo nič slišali ? Se je že vrnila s počitnic. Tam je sicer že celo življenje..

  • fuckZ24 09:04 05.oktober 2023.

    A sploh kdo bere ta jajca. Samo kup boldanih imen vidiš in ves da je brezveze