Magazin > VIP
75 ogledov

Špela Grošelj spet samska?

Špela Grošelj mediaspeed
Priljubljena slovenska pevka naj bi se razšla s svojim zaročencem Bojanom Kurežem.

Govorice o težavah v raju Špele Grošelj in njenega zaročenca Bojana Kureža so se pojavile že konec lanskega leta. Zanetil jih je Bojan sam, ko naj bi na nekem koncertu v Mariboru razlagal, da sta se s Špelo razšla. Pevka je takrat govorice ostro zanikala, češ da je med njima vse v najlepšem redu. Vendar očitno v njunem odnosu vseeno le ni bilo vse cvetoče. Tudi na tritedenski oddih na Filipine se je januarja odpravila sama, brez svojega zaročenca.

Zdaj so v javnost pricurljale novice, da Bojana že več kot mesec dni ni bilo na spregled v njenem bloku, poleg tega pa naj bi si Špela v zadnjem času privoščila tudi marsikatero zabavo do jutranjih ur v družbi svojih prijateljic, navaja revija Nova. Zgovoren je tudi njen Facebook profil, na katerem je imela nekoč naveden status zaročena in ime svojega zaročenca, podatka, ki pa zdaj nimata več mesta na njenem profilu.

Tudi mi smo jo želeli povprašati za komentar, vendar nas je njena telefonska tajnica obvestila, da pevka ni dosegljiva do prihodnjega tedna.

Komentarjev 2
  • tralala 13:09 27.februar 2012.

    komu je mar? Kaj je ta oseba naredila, da zasluži prve strani vašega portala? A vsaka k pokaže joške na veselici bo dobra za na naslovnico?

  • Mio Mondo 12:38 27.februar 2012.

    koga briga?