Magazin > VIP
19 ogledov

Špela obesila prijatelje

Špela Grošelj Facebook
Pevka Špela Grošelj si je letos omislila prav posebno božično drevesce.

Špela Grošelj je božično drevesce letos okrasila s prav posebnimi okraski, in sicer fotografijami svoji najlepših trenutkov leta 2013, na klaterih so tudi njeni najbližji. "Slika pove več kot tisoč besed, zato je moja smrekca tokrat okrašena s fotkami, ki me spominjajo na lepe, lepše, najlepše trenutke leta 2013! Hvala 'vsem na smreki', ker ste mi vsak po svoje pričarali amazing 2013ko. In upam, da se bodo naše poti križale tudi v prihodnje. Iiiiiiiiii," je na Facebooku zapisala pod fotografijo bele umetne smrečice, okrašene s fotografijami.

Sicer pa se je Grošljeva letos zelo vživela v decembrsko vzdušje, kar je delila tudi s svojimi prijatelji na Facebooku: "Še urco ali dve in moja THE smreka bo končana! Jooooj, če bi vedla, da je to tok kul, bi jo postavila že prejšnja leta. Končno spet čutim Christmas spirit, ki sem ga pogrešala zadnjih nekaj let ... lučke, bunke, vonj po cimetu, homemade okraski ... Aaaaaaaaa! Kok mal otrok rab, da je vesel!"

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.