Magazin > VIP
99 ogledov

Špela: "Odločitev sem morala prespati“

Špela Jereb Bojan Puhek/Planet TV
"Sebe seveda še naprej vidim v medijskem svetu,“ pravi Špela Jereb, ki bo oddajo O magazin vodila le še nekaj tednov.

Pred nekaj dnevi se je razvedelo, da bosta oddajo O magazin, ki se bo preimenovala v Zvezde Danes, vodila Nejc Simšič in Urška Pirš.

Špela Jereb bo oddajo vodila še nekaj časa, po prenovi pa bo delala kot novinarka. Kot nam je razkrila simpatična rjavolaska, je z odločitvijo, ali ostati pri oddaji, oklevala. "Še vedno je pred mano nekaj vodenja O magazina. Se pa predvidoma septembra pri nas obeta nova oddaja, Zvezde Danes, ki bo imela spremenjen koncept. Vsebinsko bo še vedno podobna O magazinu, bo pa oddaja potekala v živo. Sebe seveda še naprej vidim v medijskem svetu. Ne bom lagala, da sem morala odločitev prespati, ampak ekipa, s katero pripravljamo oddajo O magazin, je moja druga družina. Tudi novi izzivi, ki me čakajo v oddaji Zvezde Danes, bodo zanimivi, vodenje pa bo še vedno ostala moja prva ljubezen (smeh),“ je za naš portal povedala Špela.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.