Magazin > VIP
43 ogledov

Špela odšteva dneve do poroda

Špela Močnik Mediaspeed.net
Radijsko voditeljico Špelo Močnik smo ujeli na prireditvi Femme Fatale, kjer je pozornost vzbujala s svojim vse večjim trebuščkom, ki pa se mu počasi iztekajo dnevi.

Špela bo čez dober mesec postala mamica, česar se že izjemno veseli. "Na materinstvo se ne pripravljam posebej, razen tega, da že komaj čakam. Zaenkrat se počutim zelo dobro in živahno (smeh). Se pa pozna dodatnih deset kilogramov." A z njimi se sipmatična radijska voditeljica ne obremenjuje. "Mnoge mamice pravijo, da izginejo sami od sebe. S tem se bom potem ukvarjala. Se mi zdi, da se moram zdaj malo prepusti, da je to edino obdobje, ko ti ni treba šteti kalorij. To ne pomeni, da se bašem, ampak nisem tako obremenjena," nam je razložila.

Z izbrancem že poznata spol otroka, a ga ne želita deliti z mediji, saj hočeta, da to ostane njuna skrivnost, imen pa še nista izbrala. Špela nam je še zaupala, da je imela precej mirno nosečnost, ter da se je odločila za naraven porod. "Se bom prepustila. Če so vse ostale zmogle, bom tudi jaz."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.