Magazin > VIP
804 ogledov

Špela se je slikala za Playboy

Žurnal24 main
Pevka Špela Grošelj, ki s svojim izgledom jemlje dih številnim moškim, se je ob posebni priložnosti razgalila za slavno moško revijo.

Atomična Špela Grošelj, ki velja za nekakšno slovensko seks bombo, se je po dolgem času in številnih ponudbah le odločila, da se razgali za najbolj vročo moško revijo Playboy in tako razveseli marsikaterega moškega. Ob stoti jubilejni številki bo Špela krasila naslovno oktobrsko številko, zanimanja in komentarjev pa je deležna že pred izidom te številke.

"Veliko ljudi me kliče in sprašuje o tem slikanju, vendar je zgodba malce drugačna, kot so jo prikazali nekateri mediji. Na slikah namreč ne bom popolnoma gola, pač pa diskretno oblečena oziroma diskretno slečena, tako da so fotografije lepe in erotične," pravi postavna svetlolaska. Kot dodaja, z goloto na sploh nima težav, saj je bila tako vzgojena, da se ji to ne zdi nekaj spornega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.