Magazin > VIP
161 ogledov

Špela se spet dobiva z bivšim

Špela Grošelj, Bojan Kurež Mediaspeed.net
Potem ko sta marca razdrla zaroko, se Špela Grošelj in njen nekdanji fant Bojan spet dobivata. A tokrat njun odnos temelji samo na prijateljstvu.

Po razpadu zveze sta Špela in Bojan potrebovala nekaj časa zase, zdaj pa sta ugotovila, da lahko kot prijatelja še vedno ohranjata čudovit odnos. Špela nam je priznala, da jo to zelo veseli. "Z Bojanom imava super odnos, tako kot ga imam z vsemi nekdanjimi fanti. Vesela sem, da mi je tudi z njim uspelo vzpostaviti nek normalen odnos, noben ni skregan z nobenim."

"Kot prijatelja funkcionirava bolje"

Simpatična pevka je v samski stan stopila marca, za ponoven stik z Bojanom pa je potrebovala dva meseca. "Stvari so se morale malo ohladiti. Midva se nikoli nisva kregala, a ko greš z nekom narazen, se ne moreš ravno vsak dan pogovarjati po telefonu. Zdaj pa se dobivava na kavi ali na kosilu, kot prijatelja funkcionirava veliko bolje kot prej."

Sicer pa seksi blondinka zadnje mesece uživa v samskem življenju in svoj čas posveča predvsem delu. Za ljubezensko življenje tako sploh nima časa, a je prepričana, da bo našla gospoda pravega, ko bo čas za to. "Verjamem, da tudi zame obstaja nekdo, ki se bo ujel z mano, z mojim življenjskim slogom in karakterjem. A zaenkrat se s tem sploh ne obremenjujem."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.