Magazin > VIP
363 ogledov

Špela: Ugotovila sva, da to ni to

Špela Grošelj in Bojan Kurež Žurnal24 main
Špela Grošelj je potrdila govorice, da je spet samska.

Kot smo poročali včeraj, sta se Špela Grošelj in njen fant Bojan Kurež spet razšla.

Da nista za skupaj, sta ugotovila že pred nekaj meseci. "Kaj naj rečem, res je … A glede na to, da sva se z Bojanom prijateljsko razšla že pred meseci, ne morem povedati ničesar novega. Skupaj sva ugotovila, da to ni to in da ne bova nadaljevala skupnega življenja kot partnerja, vseeno pa ostajava prijatelja, saj mu lahko popolnoma zaupam nekatere stvari, ki jih drugim ne morem, poleg tega pa sva povezana tudi poslovno. To je vse, kar lahko povem, česa več pa res ne morem dodati, ker sem samska že nekaj mesecev in v tem uživam,“ je povedala za Story.

Spomnimo: Špela in Bojan sta bila nekoč celo zaročena. Nato sta se razšla, po nekaj mesecih pa sta ljubezni dala drugo priložnost.

Komentarjev 2
  • allstarr111 09:23 07.november 2013.

    Ma kaj češ, pač fantu ni uspelo z tisto zapestnico, ampak stavim da ima še kakega asa v rokavu, in ko bo nasledji projekt zrel, se bosta spet pobotala, če le ne bo ona našla vmes koga ki bo bolj taprav.

  • zic 08:57 07.november 2013.

    ne, nooooooo, pa to je ženska ugorovila že ene parkrat z istim descem...prosim vas, da nas ne posiljujete z špelo grošelj!!! hvala