Magazin > VIP
30 ogledov

Špela uživa v dobrih poljubih

(Foto: Urban Modic) Žurnal24 main
Pevka Špela Grošelj, ki je že nekaj časa srečno zaljubljena, je vesela, da ima fanta, s katerim se je res zelo dobro poljubljati.

Slovenska pevka Špela Grošelj, ki je pred kratkim izdala novo skladbo Poljubi moje ustnice, je povedala, da je "ena velika prednost, da imaš fanta, s katerim se je res ful dobro ljubčkat'". O poljubu pa pravi, da je to najbolj intimna stvar med dvema in nikakor ne more biti zlagan.

Špela je mnenja, da je pomembno kakovostno preživljati čas s partnerjem. "Midva se trudiva, da kadar sva skupaj, čas preživljava kvalitetno, glede na to da je on iz Maribora, jaz pa iz Domžal," je o svoji zvezi z Bojanom Kurežem povedala lepa pevka.

December bo zanjo delaven. Poleg tega, da promovira svoj novi singel, za katerega bo čez dva ali tri tedne snemala tudi spot, bo tudi za silvestrovo nastopala. Vendar pa vseeno upa na nekajdnevni oddih s svojim dragim v zadnjem tednu pred novim letom.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.