Magazin > VIP
124 ogledov

Špela z Domnom na kavi

Domen in Špela Planet TV/Tibor Golob
Študent prava Domen Kranjc, ki je prostovoljno zapustil šov Paradise Hotel, se je pred dnevi srečal s Špelo Grošelj.

Domen Kranjc, ki je tekmoval v šovu Paradise Hotel in ga zaradi bolečin v kolenu predčasno zapustil, in Špela Grošelj sta se pred nekaj dnevi dobila na kavi v enem od ljubljanskih lokalov, je poročala revija Nova. Namigovanja revije, da sta morda par, je Domen zmedeno zanikal. Po njegovih besedah se poznata še od prej, ko se je on ukvarjal s plesom. Na kavi sta se pogovarjala o splošnih stvareh, nekaj besed je naneslo na njeno kariero in šov Paradise Hotel, ter o njegovih izkušnjah in podobnem.

Poklicali smo Špelo, ki nam je o srečanju z Domnom povedala naslednje: "Ne bom izgubljala energije za smešna namigovanja, da sva par. Vsak dan grem zagotovo s kakšnim moškim na kavo. V svoji družbi imam tudi predstavnike moškega spola, in če bi me vedno, kadar me s kom vidijo na kavi, povezovali, da imam nekaj z njim, bi imela vsak dan drugega fanta. Ne morem reči, da sva sploh prijatelja, glede na to, da sva bila prvič na kavi. Poznava se od prej iz Maribora, vendar samo na videz. Sedaj sva se pa srečala in šla na kavo."

"O tem pa ne bom več govorila in razpravljala z mediji, to mi še nikoli ni prineslo nič dobrega. Ni komentarjev na temo Špele Grošelj in njenega ljubezenskega življenja," pa je odgovorila na vprašanje, ali se v njenem življenju skriva novi moški.

Komentarjev 3
  • Hill 19:05 19.november 2012.

    Nisem njen fan, ampak v tem primeru ji tole ni glih neka dobra publiciteta. Ajde, da bi šla na kavo z Ronaldom :) Ne pa en odpadnik iz reality šova, ki ga noben ne gleda. In ja, ona je v ...prikaži več primerjavi z njim res famous.

  • zic 14:53 19.november 2012.

    tale več ne ve kaj bi si zmislila...I wanna be famous!?....buška se spet počas redi nazaj, smo jo zadnjič videl, ima garant 5-10 kg več.

  • Marko Josipovic 14:47 19.november 2012.

    Kaj?! A kr na kavo je šla? O fak! Šokantno!