Magazin > VIP
268 ogledov

Špela: Z nami ni dobro češenj zobati

Špela Kleinlercher Žiga Pavlin Facebook Špela in Žiga Pavlin.
Špela Kleinlercher, lepa izbranka našega hokejista Žige Pavlina, nam je zaupala, da so priprave za poletno poroko že v polnem teku.

Nekdanja članica skupine Atomik Harmonik Špela Kleinlercher trenutno v Sloveniji stiska pesti za svojega zaročenca Žigo Pavlina, enega od risov, ki v Sočiju dajejo vse od sebe. Špela se je iz Švedske, kjer parček trenutno živi, v domovino vrnila tudi zato, da izpelje še zadnje priprave ne poletno poročno slavje. "Kakšno poroko bova imela, veva že od samega začetka, ko sva se dogovorila, kdaj se bova poročila. V bistvu sva že avgusta določila datum, lokacijo in vse, tako da lahko rečem, da je že 90 odstotkov pripravljenega. Ampak ne želim govoriti o tem, kje in kdaj, lahko samo povem, da bo šotor," nam je skrivnostno in v smehu povedala simpatična svetlolaska.

Tudi ko smo jo vprašali, ali bo poroka velika ali intimna, nam je zaupala le, da bosta ob njima vsi bližnji prijatelji in družina. "Fešta bo (smeh)." Razkrila nam je še, da bo poroka tradicionalna, k čemur seveda spada bela poročna obleka, ki jo je Špela že našla. "Iskala sem jo kar nekaj časa, pomerila sem jih kar nekaj, ampak pri ženskah je pač tako (smeh). Nisem je kupila v Sloveniji, naročila sem jo iz tujine."

Za Žigo kamorkoli

Kje bosta mladoporčenca živela, še ne vesta. "Vse je odvisno od Žigovih pogodb, ne vem niti, kako bo drugo leto – ali bova na Švedskem, morda kje drugje. Kjerkoli bova, se bova imela lepo, pa čeprav bova v Indiji (smeh)." Špela pravi, da se brez težav prilagaja njegovi karieri, čeprav pogreša družino in prijatelje "Seveda jih pogrešaš, ampak kadar sem na Švedskem, se slišimo skoraj vsak dan in lahko rečem, da se takrat veliko več pogovarjamo. Brž ko sem v Sloveniji, sem leteča, zdaj še posebno zaradi poroke, vse prijatelje moraš videti, vso družino ... Še dobro, da obstaja Skype."

Ker je skoraj nič ni doma, je pevsko kariero obesila na klin, zdaj ji je prioriteta najti službo na Švedskem. "Tam v šolo švedščine, ker si želim najti službo. V mestu, kjer živiva, bi jo našla zelo težko, saj je to mesto še manjše kot Domžale. Ni toliko služb, prednost pa imajo seveda Švedi. Če bova šla živet v kakšno večje mesto ali katero drugo evropsko državo, mislim, da bo lažje. Upam, ker si želim, da bi tudi jaz kaj naredila na področju kariere." O otrocih še nimata večjih načrtov, Špela na vprašanje o naraščaju odgovarja: "Kakor bo bog dal (smeh)."

Nismo več 'kar eni' Slovenci

Trenutno doma navija za naše hokejiste in se seveda veseli z njimi. "Super se imajo, presrečni so, ker jim je uspela zmaga proti Slovaški, tudi proti ZDA in Rusiji so igrali fenomenalno, vsi so se super izkazali, dokazali so, da nismo več 'kar eni' Slovenci, kot so bili takrat Jamajčani v bobu. Včasih so se norčevali, češ Slovenija in hokej, zdaj pa je marsikdo dojel, da z nami ni lahko češenj zobati (smeh). Tudi navijači so zelo ponosni nanje, čeprav sta nas doletela dva poraza," nam je še povedala.

Komentarjev 2
  • radsemastimzmesom 15:43 18.februar 2014.

    Končno ena "estradnica", pevka, ki jo z veseljem pohvalim. Za razliko od tadruge Špele, ki je blek. Lepo da se podpirata in želim vama lepo poroko! Kar tako naprej.

  • zic 14:31 18.februar 2014.

    bravo Špelca, ker takole ponosno podpiraš Žigo!!! Sta lep par in vama želim vse lepo v prihodnosti. Dejmoooooo Pavla!!!!