Magazin > VIP
136 ogledov

Špelca se je ustrašila za zaročenca

Špelca Kleinlercher Žiga Pavlin Mediaspeed.net/Žurnal24
Žiga Pavlin si je tik pred odhodom v Soči na ledu porezal polovico obraza. Njegovo dekle, nekdanja atomična Špelca, je ob pogledu na fanta skoraj doživela šok.

Žiga Pavlin, član slovenske hokejske reprezentance, je tik pred odhodom na olimpijske igre staknil grdo poškodbo, zanj pa se je hudo ustrašila tudi njegova zaročenka Špelca Kleinlercher. "Padel je na drsalko igralca nasprotne ekipe, a je takoj dobil notranje šive, tako da je osem dni po nesreči že veliko bolje in se lepo celi. Zelo je bil pogumen, nič ni jamral," nam je zaupala nekdanja članica skupine Atomik Harmonik, ki se je za zaročenca seveda na smrt prestrašila: "Zelo sem se prestrašila, saj je bil ves okrvavljen, koža pa mu je visela z obraza. Kar 15 minut sem čakala na informacije, nato pa je prišel ven zašit in se že vrnil na led."

Špelca pa se Žigi, ki v Soči odhaja že jutri, na olimpijskih igrah ne bo pridružila. "Ne bom šla, saj nobenega igralca ne bo spremljalo dekle ali partnerica, tako da bom kar lepo doma, kar mi čisto ustreza, glede na to, da me toliko časa ni bilo," nam je izdala svetlolasa lepotica, ki že načrtuje svojo junijsko poroko: "Že organiziram; poroka bo v Sloveniji, česa več pa ne bi izdala, saj želim, da to ostane za naju."

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.