Magazin > VIP
32 ogledov

Špelca uživa v samskem življenju

Špelca Kleinlercher Mediaspeed.net
Nekdanja pevka skupine Atomik Harmonik Špelca Kleinlercher je že nekaj mesecev samska. A kot pravi sama, v novem stanu zelo uživa, predvsem zato, ker ima pravo "babjo družbo".

"Iskreno povem, da uživam v samskem življenju, saj se ne počutim prav nič osamljeno ali v depresiji, ker ob meni ni moškega," je za revijo Story povedala Špelca in dodala, da si ves prosti čas zapolni s prijatelji in prijateljicami. "Počaščena sem, da imam take prijatelje in 'babjo' družbo, na katere se lahko zanesem v vsakem trenutku. Zato jim namenjam ves prosti čas in priznam, naše dopustniške ali večerne zabave so vedno čisti odklop."

Z bivšim fantom Sebastijanom Vežnaverjem, s katerim sta se razšla pred nekaj meseci, je ohranila prijateljski odnos, predvsem pa ji je všeč, da se lahko še vedno zanese nanj. "Sebastijana imam rada kot prijatelja. Po ljubezenski zvezi sva ostala v zelo dobrih odnosih. Spoštujeva drug drugega, zato sva se sporazumno razšla po toliko letih," je za omenjeno revijo še razkrila pevka in dodala, da o sanjskem fantu ne bo govorila.

Komentarjev 1