Magazin > VIP
255 ogledov

Špele Jereb ni več na Planet TV

Špela Jereb Bojan Puhek/Planet TV
Nekdanja voditeljica oddaje O magazin, ki se je pozneje preimenovala v Zvezde danes, Špela Jereb ne dela več na Planet TV.

Simpatična temnolasa televizijska voditeljica Špela Jereb, ki je na Planet TV vodila oddajo O magazin, si je našla nov izziv. Kot je za Žurnal24 povedala, je televizijo zapustila že decembra.

"Decembra sem oddelala še zadnje dni na Planet TV, januarja pa me je že čakala nova služba. Za njo sem se odločila že lep čas nazaj, saj sem dobila res dobro ponudbo, ki je nisem mogla zavrniti. Vse se je nekako "poklopilo“, saj so se takoj zatem tudi na Planet TV odločili, da bodo obseg rubrike Zvezde danes zmanjšali le na nedeljski termin.“ Lepotica sedaj dela v podjetju, ki se ukvarja s proizvodnjo in prodajo plovil. "Nova energija, prijazni ljudje in novi zanimivi projekti ... Delo je zelo odgovorno, ampak mi je všeč in počutim se odlično,“ pravi Špela, ki nam je tudi razkrila, da se je zaradi številnih sprememb, ki so doletele oddajo, ki jo je vodila, počutila precej zmedeno.

Spomnimo. Oddaja se je najprej imenovala Oddaja O, nato so jo preimenovali v O magazin in Špeli se je pridružil sovoditelj Nejc Simšič, s katerim pa ni dolgo delala. Ekipi se je namreč po prihodu Bojana Travna na Planet TV pridružila Urška Pirš – najprej kot svetovalka, nato pa je prevzela Špelino mesto voditeljice. Oddaja ni bila več magazinska, ampak je potekala v živo in se preimenovala v Zvezde danes. Omenjena oddaja sedaj že lep čas ni več na sporedu vsak dan, ampak le še ob nedeljah, vodi pa jo samo še Simšič.

"Po vseh velikih spremembah, ki jih doživiš iz danes na jutri, se počutiš precej zmedeno. Ne veš, kaj te čaka naslednji dan in ta nestanovitnost zna biti precej stresna. Ampak jaz sem imela našo ekipo tako rada, da sem se kljub vsemu odločila, da ostanem še malo v novinarskih vodah. Delo novinarke je bilo čudovito, a naporno, saj smo delali dnevno oddajo, novinarjev pa je bilo malo. Vsak dan je bil drugačen in kreativen. Oddaja O je res doživela ogromno sprememb, ampak menim, da te niso bile potrebne, saj je bila prvotna oblika najbolj uspešna. Vsaj tako so kazale številke. Sem bila pa zelo vesela, ko sem dobila sovoditelja. Takrat sem si lahko malo oddahnila,“ pravi Špela, ki se kljub temu še vidi v medijskih vodah. Na vprašanje, ali bi v času, ko vse televizije pripravljajo razne šove, spet delala kot voditeljica in ali je morda že dobila kakšno ponudbo, je odgovorila: "Čisto odvisno od ponudbe in časa, ki bi ga imela poleg opravljanja sedanje službe. Če bi bilo to delo vsakodnevno, verjetno ne bi bilo izvedljivo, če pa se stvar dogaja enkrat tedensko, je zgodba drugačna. O ponudbah se v javnosti ne govori, tako da držim jezik za zobmi.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.