Magazin > VIP
81 ogledov

Špelin odličen odgovor na oboževalčev komentar

Špela Grošelj
1/2
Facebook
Nekateri menijo, da je Špela Grošelj shujšala "do neprepoznavnosti".

Priljubljena pevka Špela Grošelj je na Facebooku objavila nekaj fotografij, na katerih je videti, da je lepotička izgubila še nekaj kilogramov. Njen komentar ("Fajn je upoštevati dve indijanski pravili za kvalitetno življenje: ne sekiraj se zaradi malenkosti in VSE so malenkosti!") ob eni od teh fotografiji je pokomentiral tudi njen Facebook prijatelj Jože, ki pravi: "Res, vse je malenkost, razen, če shujšaš do neprepoznavnosti...“ Špela mu je v hudomušnem tonu odgovorila: "A reees? Ne bi vedla kako to zgleda...“

Kaj se z njo dogaja, jo je sicer vprašal tudi sledilec Matej, ki je mnenja, da je Špela, ki je aktivna športnica, videti shujšana. Se strinjamo, vendar zares ne moremo trditi, da je shujšala do neprepoznavnosti. Kaj pravite vi?

Komentarjev 5
  • tecumseh_1975 12:27 24.september 2015.

    ne neprepoznavna... smešna. K po 4ih letih Dachau, samo silikon v joškah pa noče shujšat. In na taki suhici tak take joške zgledajo smešno.

  • Žurnalček 10:53 24.september 2015.

    Glede na to , da je poznana takšna kot je bila , je tale sprememba sami seb strel v glavo !Tole je glede na shujšanost obraza na robu anoreksije. Špelca , nisi več interesantna , takileh Dahauk je kolker ...prikaži več hočeš po LJ, pravih bab je pa zlo mal in ti nisi več med njimi, nažalost !

  • Tone Murgelj 19:41 22.september 2015.

    Na sliki v avtu je res čudna, milo rečeno. In neprepoznavna tudi!!! Noben izgovor ali odgovor tega dejstva ne more spremeniti!?!