Magazin > VIP
314 ogledov

"Špelinega fanta skrbelo tuširanje"

Bernarda Planet TV
Pogovarjali smo se s pet let mlajšo sestro Špele Hojnik, Bernardo Hojnik, nekdanjo tekmovalko šova Kmetija: Nov začetek. Razkrila nam je, kaj je bila pred Špelinim vstopom v šov največja bojazen njenega fanta.

Kako ste zadovoljni z njenim nastopom v šovu Kmetija: Nov začetek?
Zelo sem zadovoljna z njo. Takšna, kot je v šovu, je tudi zunaj. Super je.

Vas je njena prijava v šov presenetila?

Ne, že lani je napovedala, da se bo prijavila. Mislila sem, da se šali, ampak se je izkazalo, da je mislila resno.

Zakaj se je prijavila?

Prijavila se je, da preizkusi, koliko lahko zdrži, in seveda tudi zato, da bi zmagala.

Ste ji dali kakšne nasvete?
Nisem ji dala nasvetov. Ko sem prišla lani iz šova, je slišala, kako je bilo v Kmetiji, kaj se je dogajalo, taktiziranje pa je lahko sama opazila po televiziji. Podrobnosti pa ji nisem razkrivala.

Ste ji morda poskušali idejo o vstopu v šov izbiti iz glave?

Ker verjamem v njo, sem jo 100-odstotno podprla.

Je Špela oseba, ki bo, ko se vrne na kmetijo, začela taktizirati?
Ne bo taktizirala, saj ne mara zahrbtnosti in opravljanja. Tudi,če se vrne, bo ostala takšna, kot je. Taktiziranje se je že začelo, zato upam, da bo zdržala.

Špela nam je lani povedala, da je ona značajsko močnejša od vas. Se strinjate?
To drži. Jaz bi na njenem mestu Kaji, Barbari in Borutu predstavili ponudbo, ki je nihče ne bi hotel sprejeti, in takoj zapustila šov. Na tej izolirani kmetiji pa res nimajo nič.

Glede na to, da je Špela misica, koliko pozornosti posveča svojemu videzu?
Ko je doma ali ko gre v trgovino ali v mesto, ličil ne uporablja veliko. Ko pa gre na tekmovanje, pa mora seveda biti njen videz popoln. Saj vidite, da nima dolgih nohtov …

Kaj je zanjo v šovu najtežje?
Kadar je lačna, postane živčna in tečna. To je po mojem mnenju tudi razlog, da se ji v šovu v zadnjih dneh ne ljubi veliko.

A veliko poje?

Da, enkrat več kot jaz.

Z Gregorjem se nista dobro ujela. Zakaj?
Verjetno zato, ker je veliko taktiziral in poniževal ženske. Bil je tudi dvoličen. Pred dvobojem je Špeli govoril, naj se vrne, nato pa je isto rekel še Maji. Tudi meni on ni najbolj odgovarjal.

Kaj pa pravite o Špelinih pogajalskih sposobnostih? Kaja je hotela 9000 evrov, obljubila ji je 9800.
Špelo zelo dobro poznam. Ona je to rekla iz šale. Delala se je norce. Ljudje si mislijo, da je nora in blond in da ni nič razumela. Jaz vem, kaj je s to ponudbo mislila.

Se je šalila tudi, ko je Kaji govorila, da ima možnosti za zmago?

Ne, to je mislila resno. Imajo jo za najšibkejšo. Ko se bo vrnila nazaj, v njej ne bodo videli resne konkurentke, ki bi se je morali čim hitreje znebiti. Verjamem, da lahko pride daleč.

Špela ima fanta. Kako gleda na njen nastop?
Sprva je bil skeptičen, nato pa je njeno odločitev sprejel. Vsak večer jo gleda in je ponosen nanjo. Največji problem so sicer predstavljali njegovi pomisleki glede tuširanja. Hotel ji je kupiti kopalne hlače in ne vem kaj še, samo da se ne bi tuširala gola ali v kopalkah. Groza. (smeh)

S kom v šovu bi se vi najbolje ujeli in kdo vam je najmanj všeč?
Ne bi se ujela z Marušo in Anito. Obe je zmotilo, ko so Barbari na kmetijo pripeljali psa. Maruša je očitno pozabila, da ima ona v šovu tako psa kot tudi fanta, pa se je že v prvi oddaji pritoževala, ker sta ločena. Najbolj bi se verjetno razumela s Francijem, saj je tako zgovoren kot jaz.

Komentarjev 1
  • Avatar mike1968
    mike1968 08:51 21.september 2015.

    Vau...in kaj če bi se kopala gola?