Magazin > VIP
34 ogledov

Spet udriha po LeAnn Rimes

Brandi Glanville FameFlynet
Brandi Glanville še vedno ni prebolela, da ji je pevka LeAnn Rimes speljala moža.

LeAnn Rimes | Avtor: FameFlynet FameFlynet
Resničnostna zvezdnica Brandi Glanville je večkrat poudarila, da bi LeAnn Rimes najraje zavila vrat, ker ji je speljala moža Eddieja Cibriana. Njena jeza se je v zadnjem letu sicer pomirila. Kot je povedala, se je zavoljo sinov z možem in njegovo novo sopotnico pobotala.

Skoraj ...

Dekleti očitno še vedno nista zakopali bojne sekire. 39-letna TV-zvezda je namreč na Twitterju zapisala: "Lahko mi rečete, da sem nora, a mislim, da je mini zdravljenje pri LeAnn delovalo." Brandi se je tako javno rogala svoji devet let mlajši konkurentki, ki je bila zaradi čustvenih težav tri dni v bolnišnici.

Brandi je z norčevanjem sicer začela takoj, ko je izvedela, da bo šla zvezdnica na zdravljenje. "Vesela sem, da si bo poiskala pomoč," je že takrat zapisala Brandi in zlobno namignila, da ima Rimesova že lep čas duševne težave.

Spor med damama se je začel leta 2009, ko je LeAnn na snemanju spoznala poročenega Cibriana. Med njima je preskočila iskrica in Eddie je zapustil ženo in dva otroka. Brandi je pevki takrat večkrat zagrozila, da jo bo ubila, in LeAnn je njene grožnje vzela zelo resno. Med drugim naj bi razmišljala o sodni prepovedi približevanja.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.