Magazin > VIP
10227 ogledov

Splet se smeje kopalnici Demi Moore

Demi Moore Profimedia
Demi Moore razglasila veselo vest, njeni sledilci pa so bili osredotočeni na nekaj povsem drugega …

Igralka Demi Moore je z velikim ponosom razglasila, da se v ponedeljek objavi prvi del erotičnega podcasta Dirty Diana, ki govori o umirajočem zakonu in načinu, na katerega zakonca poskušata spet najti pot do drugega.

Veselo novico je objavila na Instagramu, a bolj kot zapisane besede je njene sledilce zanimalo njeno pohištvo.

Demi se nahaja v Idaho, kjer preživlja karanteno in kjer ima zelo zanimivo kopalnico, v katero je očitno preselila svojo pisarno. 

"Nisem prepričana, ali je kavč v kopalnici ali straniščna školjka v dnevni sobi,“ je zapisala njena oboževalka, nekdo drug pa je dodal: "Tudi jaz potrebujem kavč v kopalnici.“

Če dobro pogledate fotografijo, se za Demi nahaja školjka, na drugi fotografiji pa je igralka pokazala še svojo kopalno kad. Zanimivo je tudi to, da ima igralka v kopalnici preprogo. Razkošno, razkošno …

Kakor koli že, Demijin podcast bo zagotovo zanimiv. V šestih 30-minutnih delih bo zvezdnica igrala glavno vlogo. Režiserka Shana Feste je za Variety povedala, da je navdušena nad Moorjevo, saj je "liku vdahnila življenje in mu dala čutnost in seksualnost, ki jo je bilo mogoče začutiti“.

Poleg Demi bodo poslušalci lahko slišali tudi Gwendoline Christie, Leno Dunham, Melanie Griffith, Lili Taylor in Lesley Ann Warren.

Komentarjev 1
  • McClain 10:28 12.julij 2020.

    Bo kar kopalnica tole vse skup. Poznam eno gospo, ki ima kuhinjo v kopalnici, na Floridi. Čudno se sliši, a si zjutraj kak kufetek naredi, ko je eno uro v kopalnici. Pač. 120m2 kopalnice, BTW. Je pa res, da se ...prikaži več nam, ki imamo sekrete 0,85 m2 vse skup mal čudno zdi... :)