Magazin > VIP
151 ogledov

Spletnega varanja ne bi oprostile

Pazi, mail! Špas teater
Znane slovenske igralke Mojca Fatur, Nataša Barbara Gračner in Vesna Pernarčič o internetnem flirtu.

Pazi, mail! je naslov nove komedije z zvezdniško zasedbo, ki bo premiero doživela 12. februarja v ljubljanski Operi. Računalniško situacijsko komedijo, kjer se ponesrečena ljubezenska afera rešuje kar preko petih računalnikov, je iz izvirnika You've Got Hate Mail v slovenščino prevedel Lado Bizovičar, režiral pa Jaša Jamnik.

Igralke Mojca Fatur, Nataša Barbara Gračner in Vesna Pernarčič so nam zaupale, kako vešče so spletnega flirta v resničnem življenju. "V vsaki zvezi je na začetku veliko sms-jev in ostalih sporočilc, vendar še vedno prisegam na spoznavanje v živo," pravi Mojca, Vesna pa dodaja: "Jaz sem za spoznavanje v živo, čeprav se mi je že zgodilo, da sem flirtala preko spleta ali sms-jev." S spletnim flirtom si je tuja tudi Nataša Barbara: "Računalnika nimam za to in niti ne vem, kako se to počne. Šele sedaj sem pozanimala o tem, da obstajajo strani, ki ljudi spravljajo skupaj. Sicer ne vem, zakaj bi bilo to narobe, čeprav sama računalnik uporabljam le, da pošljem in preberem elektronsko pošto ter za iskanje informacij."

Pa bi lepe slovenske igralke tovrsten flirt zamerile svoji boljši polovici? "Bi bil že bivši (smeh)," se je pošalila Vesna, Mojca pa je tovrstno dejanje označila za prevaro: "Mislim, da to je varanje. Na nekem nivoju vsekakor." Podobnega mnenja je tudi Nataša Barbara: "Sama prav gotovo ne bi bila vesela, če bi kaj takega prebrala na soprogovem računalniku."

Le kako se bosta iz tovrstne zagate spravila njihova soigralca Gojmir Lešnjak - Gojc in Matjaž Tribušon? Zanimivo je tudi to, da bodo igralci na odru drug z drugim komunicirali preko računalnikov. "Izziv je bil, da ne bi vse skupaj izgledalo kot neka radijska igra. Predstaviti virtualnost v gledališču je kar težko," je še izdala Pernarčičeva.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.