Magazin > VIP
18 ogledov

Spor dveh pevskih div

George Eltonu še vedno ni odpustil. (Foto: EPA) Žurnal24 main
George Michael in Elton John sta že več let na bojni nogi.

George Michael in Elton John se prepirata, odkar se poznata. Občasno se sicer pojavijo vesti, ki trdijo, da sta bojno sekiro zakopala, a kaj kmalu eden od njiju spet poskrbi za medijsko klofuto.

Tokrat je prvi zamahnil George Michael, ki je Johna v neki britanski radijski oddaji označil za staro nergajočo babico iz znane humoristične serije. "Vsi imamo pravico, da z leti postanemo nepotrpežljivi, a on se z leti nevarno približuje stari nergajoči ženski iz serije Catherine Tate," je izjavil Michael.

Da pa se Elton John ne bi preveč razhudil, je pevec še dodal: "Elton ne more storiti nič narobe, ker je zame storil že toliko dobrega. Ko sem bil mlad, je bil moj mentor. Čeprav se veliko prepirava, bo zame vedno nekaj posebnega."

Kaj se je zgodilo?
Prepir med glasbenikoma se je začel, ko je Elton John poskušal Georgea Michaela na silo spraviti v kliniko za zdravljenje zasvojenosti. "John ne bo prenehal, dokler ne bom sredi noči tolkel po njegovih vratih in ga prosil, naj me strpa v kliniko. A to se ne bo zgodilo," je o sporu že pred časom povedal Michael.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.