Magazin > VIP
25388 ogledov

Spor hrvaških zvezd: Član 2Cellos se je na kritiko odzval vulgarno in otročje

Matko Jelavić Prtscr
Po mnenju avtorja pesmi, je izvedba njegovega hita s strani 2Cellos katastrofalna.

Hrvaški pevec, tekstopisec, skladatelj in bobnar, Matko Jelavić je pred časom, po poročanju Slobodne Dalmacije, prosil člana hrvaškega violončelističnega dua 2Cellos, Stjepana Hauserja, da naj ne izvedeta njegove uspešnice, ta pa ga je blokiral. Glasbeniku namreč ni bila všeč izvedba njegove pesmi 'Majko stara'. "Pozdravljen Hauser, prosim, ne izvajajte več tako moje pesmi. Ali jo izvedite, kot je treba, ali pa je ne igrajte več," je v sporočilu Hauserju zapisal Jelavić. Po besedah ​​Matka Jelavića je nato od Stjepana prejel izjemno vulgaren odgovor. Kmalu po tem, ko je prejel sporočilo od Hauserja, je ugotovil tudi, da ga je Stjepan blokiral, da bi preprečil nadaljnjo komunikacijo.

Na naslednjem koncertu v Perthu 2Cellos nista več izvedla pesmi 'Majko stara'. Do spora sta 2Cellos pesem 'Majko stara' odigrala že več kot 20-krat in jo vedno interpretirata na enak način. "Tisti moj hit uporabljajo, ker dobro vedo, da je to ena najboljših hrvaških pesmi vseh časov. Kako pa delujejo, je milo rečeno katastrofa," je zaključil Matko.

Tako zveni pesem v originalni izvedbi:

Tako pa v izvedbi dua 2Cellos:

Komentarjev 2
  • Avatar Boris Hribljan
    boris42 16:15 11.januar 2023.

    A nista 2Cellos razpadla?

  • jakec1575 11:24 11.januar 2023.

    Iz seljačinske 3 razredne 10xtne kopije sta najbrz naredila vec kot tale beden terasa plagiat plagiata od matkota. Pa nisem nek fen 2 seljos.