Magazin > VIP
18 ogledov

Spor med Goldbergovo in Salahijevo

Michaele Salahi je zanetila spor. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Po televizijskem intervjuju se je med igralko Whoopi Goldberg in Michaele Salahi, znano po tem, da je nepovabljeno prišla do Obame, vnel hud prepir.

Michaele Salahi, ki je z možem lani novembra nepovabljeno prišla na zabavo ameriškega predsednika Baracka Obamo v Belo hišo, bo nastopila v prihajajoči seriji Real Housewives of DC. S svojimi soigralkami je bila pred premiero serije na intervjuju v oddaji The View na ABC, kjer pa je imela z igralko Whoopi Goldberg nekaj težav.

Ko je Salahijeva z gostiteljicama klepetala na kavču, je iz ozadja prišla igralka Whoopi in se dotaknila njenega hrbta, pri tem pa jo je malce prestrašila.

Pojavilo se je več različic, kaj se je dejansko zgodilo, skupno jim je le to, da se je med njima vnel neokusen prepir. V uradni izjavi ustvarjalcev oddaje so navedli, da se je "Whoopi rahlo dotaknila Salahijeve, da bi pritegnila njeno pozornost in ji rekla Oprostite, ali greste lahko nazaj v Belo hišo, prosim, kar je v tistem trenutku pomenilo, naj se vrne nazaj na temo pogovora."

Po oddaji je Salahijeva s svojim možem igralko obtožila, da jo je udarila. To pa jo je postavilo na laž, saj se v posnetku jasno vidi, da so njune obtožbe napačne. Ko je Whoopi slišala za obtožbe, se je močno ujezila in verbalno obračunala s Salahijevo. Odvetnica slednje, Lisa Bloom, sicer pravi, da Salahijeva nikoli ni trdila, da jo je Whoopi udarila.

Whoopi Goldberg | Avtor: Žurnal24 main Žurnal24 main



Ko se je oddaja končala, je Salahijeva v zaodrju planila v solze. Sama je v nekem drugem intervjuju povedala, da je prišla igralka do nje in ji s kletvicami zabrusila, da je ni udarila. Večkrat jo je grajala in ponavljala kletvice. Odvetnica pravi, da se Salahijeva počuti izkoriščeno, vendar ne bo zahtevala opravičila. Ko se je Whoopi ohladila, ji je poskušala pojasniti, da ponavadi veliko preklinja ter da to ni nič nenavadnega in pomembnega.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.