Magazin > VIP
34381 ogledov

Spor v Kmetiji: Bo Polona usodna za ljubezen med Nino in Ambrožem?

kmetija2021 voyo.si
Nina ne ve, kaj je res in kaj ne.

Med golobčkoma Kmetije, Nino in Ambrožem, je počilo. Ambrož naj bi Poloni obljubil, da jo bo postavil za glavo družine, na koncu pa se je odločil za Franca. Nina tem govoricam verjame, ker jih je potrdila tudi Romana, Ambrož pa namigovanja zavrača.

"Dejansko je tako otročje, da mi je že smešno ... To, koga je želel dati za glavo družine. Poloni je nekaj rekel, Romana je to potrdila, nato je to požrla. Saj ne vem več. Meni je tako smešno, da me boli že ku***.“

Romana je pred obema izjavila, da ji je Ambrož res predal to informacijo, nato pa razložil, kaj je res bilo. "Samo Franc in Nina sta bila v igri. Kaj ste znoreli? /.../ Ne me do tega pripraviti, da bom res komu kaj naredil,“ je bil živčen Šentjurčan.

"Jezna sem na Ambroža, ker ne razumem nekih stvari, niti ne razumem njegove otročarije, da se je nezmožen pogovoriti in kar nekaj sklepa o stvareh. Ampak dobro, mu ne zamerim. Ne ljubi se mi s tem ukvarjati, ne rabiva se midva nikoli več pogovarjati. Vseeno mi je,“ pa je bila žalostna Nina, ki je pogovor s svojim srčnim izbrancem sredi debate prekinila in odšla. 

"Včeraj je naredila korak nazaj, ne vem, zakaj se potem še obremenjuje, če je tako prepričana v govorice. Zdaj se pa res vidi, koliko razmišlja s svojo glavo,“ pa je bil razočaran Ambrož. Njegov izpad lahko vidite TUKAJ

Polona je sicer izkoristila svoj črni kamenček, ki ga je dobila po uspešno opravljeni skrivni nalogi. Zaradi nje Aljaž ni smel glasovati za prvega dvobojevalca, kar mu je prekrižalo načrte. Postal je namreč prvi dvobojevalec. 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.