Magazin > VIP
13993 ogledov

Spor zaradi Meghan: To je William rekel Harryju in uničil njun odnos

william, kate, meghan, harry
Prihod Meghan Markle na britanski dvor naj bi uničil odnos med princem Harryjem in Williamom.

Njun odnos naj bi se ohladil pred enim letom, ko je Harry družini razkril, da je Američanko zaprosil za roko. Harry je imel občutek, da William njegove bodoče neveste ni dovolj srčno sprejel v družino, a situacija je veliko bolj resna. Vojvoda Susseški naj bi bil prepričan, da je njegov brat poskušal uničiti njegovo zvezo. Ko je Harry Meghan predstavil bratu, naj bi gaWilliam potegnil na samo, da bi se z njim pogovoril. “William je bratu rekel, da ne vedo nič o Meghaninem ozadju, njenih namenih ali kakšna je v resnici,” je povedal vir. Harry njegovih skrbi menda ni hotel razumeti in se postavil Meghan v bran. “Res jo ljubi,” je še dejal vir.

Meghan pa očitno ne zaupa niti vojvodinja Kate, kar naj bi bilo očitno že na prvem skupnem nastopu kraljevih parov na predstavitvi dela fundacije Royal Foundation. Fundacijo sta leta 2009 ustanovila oba princa. Poznavalci razmer na dvoru so bili presenečeni, da Williama in Kate letos ni bilo na pomembnem zasedanju, manjkala pa sta tudi na božični zabavi za zaposlene pri fundaciji. Mediji namigujejo, da se Harry in William drug drugemu izogibata in ne verjamejo razlagi Kensingtonske palače, da Williamov in Katin prihod sploh ni bil predviden, saj se princa zasedanj udeležujeta izmenično.

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.