Magazin > VIP
13 ogledov

Spor zaradi psov

Tila je poklicala policijo.(Foto: Flynet) Žurnal24 main
Zaročenka preminule Casey Johnson, Tila Tequila, se je sprla z Nicky Hilton, saj ji ni hotela izročiti Caseyjinih kužkov.

Če bi bila že pod zemljo, bi se Casey Johnson ob pogledu na svojo zaročenko in prijateljice verjetno obračala v grobu. Tila Tequila se je namreč sprla z Nicky Hilton in Bijou Phillips, ki sta prišli po Caseyjine pse. Te naj bi dobila družina pokojne, s čimer se starleta Tila Tequila ne strinja. Kot pravi, so bili psi zadnje dni pri njej in tako naj tudi ostane.

Nicky in Bijou pa sta dobili drugačna navodila in menda poskušali vdreti v Tilin dom, zaradi česar je drobcena zvezdnica poklicala policijo. Na koncu je Hiltonovi le izročila pse, a ji je morala obljubiti, da jih ne bodo uspavali.

Casey brez ficka?
Sicer pa bo Tila imela druge skrbi. Ker je na Twitterju zapisala, da meni, da so 30-letno Casey ubila zdravila na recept, jo bo zaslišala policija. Pojavila pa so se nova namigovanja. Casey naj bi bila brez prebite pare, Porscheju naj bi dolgovala skoraj 106 tisoč dolarjev. Ko so ji zaradi neplačevanja obrokov cayenna poskušali vzeti, naj bi ga skrila v garažo.

Težko verjeti, saj njenim staršem pripada zelo uspešno podjetje Johnson & Johnson.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.