Magazin > VIP
38 ogledov

Spor zaradi Rihanne ju bo stal 16 milijonov

Drake Chris Brown FameFlynet/Žurnal24
Potem ko sta se raper Drake in r'n'b pevec Chris Brown junija sredi newyorškega kluba stepla zaradi Rihanne, ju zdaj zaradi obračuna čaka tožba v višini 16 milijonov dolarjev.

Lastnik newyorškega kluba, v katerem sta se junija sporekla in stepla Drake in Chris Brown, se je odločil, da bo zaradi incidenta tožil oba zvezdnika, od njiju pa zahteva 16 milijonov dolarjev (približno 13 milijonov evrov).
Glasbenika naj bi se v prepir spustila zaradi Rihanne, v katero naj bi bil Chris Brown še vedno zaljubljen, Drake pa naj bi imel z njo krajše razmerje. Kot piše v obtožnici, sta se zaradi tega začela pretepati, a čeprav nihče od njiju ni bil oborožen, sta oba imela za seboj "vojsko varnostnikov" in prijateljev, ki so naredili pravo razdejanje. Menda naj bi vsak od njiju prišel v spremstvu 15 natreniranih moških, ki so izurjeni za vse vrste borilnih veščin, je še zapisano v obtožnici. Ker sta se skupini spopadli s pestmi, steklenicami, kosi pohištva in vsem, kar jim je prišlo pod roko, se je lastnik odločil, da bo od njiju zahteval nič manj kot 13 milijonov evrov.

Med pretepom je bilo poškodovanih veliko obiskovalcev, med njimi tudi košarkarska zvezda Tony Parker.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.