Magazin > VIP
28 ogledov

Spoznajte Demijinega novega žrebca

Martin Henderson
1/4
FameFlynet
Igralka Demi Moore naj bi si našla novega mlajšega žrebca. Tokratni srečnež je novozelandski igralec Martin Henderson, ki je od nje mlajši 12 let.

Demi, ki je še pred kratkim objokavala propadlo zvezo z Ashtonom Kutcherjem, je menda v zvezi s 37-letnim novozelandskim igralcem Martinom Hendersonom. Parček so očividci opazili pred nekaj dnevi v Connecticutu, kjer sta si ob romantičnem kosilu izmenjevala zapeljive poglede. "Ko sta na radiu zaslišala znano pesem, sta oba začela prepevati in se ljubkovati," je za revijo Life&Style izdal vir in dodal: "Po kosilu sta se skupaj odpravila po nakupih, nato pa v hotel, kjer preživljata počitnice. Vidi se, da zelo uživata v družbi drug drugega." Igralka, ki ima zadnje tedne precejšnje težave s svojimi tremi hčerkami, je ob Martinu videti srečna in povsem nova oseba, je še izdal vir.

Martin je v Avstraliji postal znan zaradi televizijske serije Sweat, v kateri je igral skupaj s pokojnim Heathom Ledgerjem, nastopil pa je tudi v videospotu pop princeske Britney Speras, Toxic.

Komentarjev 1