Magazin > VIP
30616 ogledov

Spravil se je nad Meghan, tako se je odzvala kraljeva družina …

piers morgan Profimedia
Piers Morgan pravi, da so se mu zahvalili …

V začetku marca se je novinar in televizijski voditelj Piers Morgan poslovil od stolčka v oddaji Good Morning Britain. V to so ga prisilile kritike, ki jih je bil deležen po javnem napadu na Meghan Markle.

Vojvodinja je v intervjuju z Oprah Winfrey povedala, da ji na dvoru nihče ni hotel pomagati, ko je imela duševne težave, ki so bile tako hude, da se ni mogla otresti samomorilskih misli. "S kom si govorila? Kaj so rekli? Oprostite, Meghan Markle ne verjamem niti ene besede," je njene besede komentiral Morgan.

Javnost je bila ogorčena, kraljeva družina pa naj bi se Morganu zahvalila za podporo. "Dobil sem sporočila v imenu več članov kraljeve družine. Ne bom razkrival, od koga, lahko pa povem, da so hvaležni, da se je nekdo zavzel zanje,“ trdi Piers, ki še vedno pravi, da vojvodinji ne verjame. "Ni na meni, da bom sodil, ali je imela samomorilske misli ali. Ne verjamem pa, da je šla do vidnejšega člana dvora, mu povedala, da razmišlja o samomoru in da ji je bilo razloženo, da ne dobi pomoči, ker bi bilo to slabo za sloves kraljeve družine,“ je še izjavil voditelj in dodal, da se bo do smrti boril za svobodo govora.


 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.