Magazin > VIP
4363 ogledov

Spravili so se na 17-letno princeso, razburjenje je veliko

nizozemska kraljeva družina, maxima, willem-alexander Profimedia
So šli predaleč?

Nizozemce je razburila oddaja Die TV-Kantine, v kateri porogljivo posnemajo različne znane osebnosti. V prvi letošnji oddaji jo je "skupila“ kraljeva družina – tudi 17-letna prestolonaslednica Catharina-Amalia.

Ustvarjalci so v oddaji spomnili na velik kiks, ki si ga je oktobra privoščil kralj, ko se je sredi drugega vala z družino odpravil na počitnice v Grčijo. Za ta spodrsljaj se je sicer opravičil.

Kraljico je upodobila 38-letna igralka Elise Schapp in navdušila, manj pa so bili gledalci navdušeni nad parodijo mlade princese, ki jo je igral 49-letni komik Najib Amhal. Nosil je lasuljo in modro obleko, podobno tisti, ki jo je Catahrina nosila poleti med uradnim fotografiranjem. 


Mnogi pravijo, da je neprimerno, da so se lotili princese, saj je še mladoletna in hodi v srednjo šolo. "Zelo boleče za že tako negotovo najstnico. Temu se reče šikaniranje,“ se je jezila uporabnica Twitterja, nekdo drug pa je pripomnil: "Oddaja se mi zdi sicer fantastična, Najibu Amhalu v vlogi princese pa se ne morem smejati.“

Nekdo je tudi zapisal, da se mu zdi škandalozno, da je komik "princeso prikazal kot predebelo“. Dvor se na oddajo ni odzval.

Komentarjev 1
  • Avatar jate
    jate 13:21 26.januar 2021.

    jih ne kaže 17 ampak dosti dosti več