Magazin > VIP
30 ogledov

Spregovoril je pevkin brat

Žurnal24 main
Brat pevke Madonne pravi, da se z Guyem Ritchiejem ni nikoli razumel, saj režiser "ni nič kaj prijeten človek".

Po dolgih mesecih ugibanja, ali je ljubezen med pevko Madonno in njenim soprogom, režiserjem Guyem Ritchiejem, usahnila, je ta teden prišla potrditev. Par se bo ločil in Ritchie bo še za malenkost bogatejši. Koliko bo za osem let življenja z eno od najslavnejših žensk sveta pospravil v žep, še ni znano. Njuno skupno premoženje ocenjujejo na 385 milijonov evrov, od tega je največ zaslužila kraljica popa. Guy naj bi sicer izjavil, da od zvezdnice ne želi niti centa, zato odvetniki pričakujejo, da se bo par pogodil brez vmešavanja sodišča. Če pa bi se kljub temu zataknilo, sodišče ne bo odločalo le o delitvi premoženja, ampak tudi o skrbništvu nad njunima sinovoma, posvojenim Davidom in biološkim sinom Roccom.

Madonna in Guy sta poročena osem let.© Flynet/JLP

 
Zakon temeljil na kabali
Veliko je še nedorečenega. Tudi razlog za konec zakona še ni popolnoma jasen. Madonnin brat Christopher Ciccone pa je v intervjuju izdal, da je vedel, da zvezdnika ne bosta skupaj osivela. "Ta zakon je temeljil na kabali. To je bila njuna skupna točka. Nobena ljubezen ne more biti večna, če temelji le na neki sekti," je povedal Ciccone in dodal, da ne verjame, da se bosta Ritchie in njegova sestra pobotala, saj sta oba preveč ambiciozna. Na vprašanje, kaj meni o režiserju, je Madonnin brat odgovoril: "Ni nič kaj prijeten človek. Ne marava se."

Christopher, ki je o svoji slavni sestri napisal knjigo, je tudi izjavil, da ne ve, kaj je Madonna videla na bledoličnem Ritchieju. "Verjetno bi ji to zvezo lahko izbil iz glave, a želel sem v družino sprejeti moškega, ki si ga je izbrala. Že od nekdaj je bilo tako. Tudi pri Warrenu Beattyju, Seanu Pennu in Carlosu Leonu se nisem vedel nič drugače. Z njimi se še vedno zelo dobro razumem. Guyu ni bilo všeč, da sva si bila s sestro tako blizu. Ne mara homoseksualcev."

Ciccone tudi trdi, da je Ritchie slabo vplival na pevkino kariero. "Njen novi album ni inovativen. Ne upa si več. V preteklosti je bila najbolj ustvarjalna po sporu z mano. Potem si je našla Guya, ki je na vse rekel DA. Ni ji bil kos."

Presenečeni Leon

Carlos Leon , oče Madonnine hčerke Lourdes , je za radijsko oddajo The Billy Bush Show izjavil, da o ločitvi ni vedel nič. "Vse, kar vem, je, da ju podpiram. In svojo hčer. Podpiram otroke in jim izkazujem ljubezen. To je vse, kar lahko storim."
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.