Magazin > VIP
91 ogledov

Spregovoril nezakonski sin Toma Jonesa

Tom Jones Arhiv organizatorja
Nezakonski sin pevca Toma Jonesa pravi, da je njegov slavni oče kriv za njegovo žalostno usodo.

Tom Jones je imel z materjo Jonathana Berkeryja, Katherine Berkery, tridnevno razmerje. Kljub testu očetovstva pa pevec 24-letnika ni nikoli priznal. Berkeryjevo je celo javno blatil in vztrajal, da ni odgovoren za nosečnost. Nekdanja manekenka se ni pustila ustrahovati in je zvezdnika zvlekla pred sodišče ter zmagala.

Preživnina, ki jo je Jones plačeval za otroka, je znašala 1700 funtov (približno 2000 evrov). Dečku pa to ni bilo dovolj, saj si želel stikov s svojim očetom. "Bolečino sem poskušal zatreti z drogami. Pri 16. letih sem začel kaditi travo, nato sem se drogiral z zdravili na recept in kokainom,“ je povedal 24-letnik, ki droge ni le užival, ampak tudi preprodajal.

Berkery je bil nekaj časa brezdomec. Živel je v avtomobilu, dokler ga zaradi posedovanja drog niso zaprli v ječo. „Večino časa sem bil jezen in depresiven. Za to je kriv on. Za vse je kriv,“ je še povedal mladenič, ki trenutno živi pri svoji mami.

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.