Magazin > VIP
90 ogledov

Spregovoril o nezakonskem otroku

Francois-Henri Pinault, Salma Hayek Flynet
François-Henri Pinault, milijonarski soprog igralke Salme Hayek, prvič javno spregovoril o nezakonskem otroku, ki ga ima z manekenko Lindo Evangelisto.

Za francosko izdajo revije Elle je François-Henri Pinault, francoski poslovnež in soprog igralke Salme Hayek, povedal, da je njegov štiriletni sin Augustin, ki ga ima z manekenko Lindo Evangelisto, pomemben član njegove družine, in tako utišal govorice, da ne želi biti del sinovega življenja.

"Od leta 2007 vem za Augustina in od takrat je ob vsaki priložnosti del mojega družinskega življenja. Tako v Franciji kot v Združenih državah. Je polnopraven član moje družine," je povedal François in dodal, da ga njegova triletna hči Valentina, ki jo ima s Salmo, obravnava kot brata.

August se je rodil oktobra 2006, le osem mesecev po tem, ko sta se François in Linda razšla, in ravno v času, ko se je milijonar začel videvati s Salmo Hayek. Kdo je oče manekenkinega otroka, je javnost izvedela šele julija letos, ko je Linda za svojega sina na sodišču zahtevala visoko preživnino, ki naj bi znašala 35 tisoč evrov na mesec. Linda je do letošnjega poletja v številnih intervjujih namreč trdila, da je Augustov oče neimenovan newyorški arhitekt. Lepotica pa je svoje visoke finančne zahteve opravičevala s tem, da je mati samohranilka in dela tudi 16 ur na dan, kadar pa ni v službi, mora skrbeti za svoj videz in zato vseskozi potrebuje pomoč varušk.



 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.