Magazin > VIP
19 ogledov

Spregovoril o razuzdanem nastopu z Miley

Miley Cyrus Robin Thicke
1/4
Reuters
Potem ko se je svet končno nehal zgražati nad provokativnim nastopom Robina Thicka in Miley Cyrus na podelitvi MTV nagrad, je Robin zdaj končno dal izjavo o nastopu, ki je vse tako razburil.

Od žgečkljivega nastopa Robina Thicka in Miley Cyrus na podelitvi MTV videonagrad so minili že trije tedni, a prah se še ni polegel. Ljudje so se sicer končno nehali zgražati, a Miley je še vedno vroča tema v vseh medijih, še posebno zaradi najnovejšega videospota Wrecking Ball.

Zato je zdaj očitno najboljši čas, da svoje mnenje končno pove tudi njen "sokrivec", pevec Robin Thicke: "Vedela sva, v kaj se spuščava. Sva zabavljača in podelitev MTV nagrad je odlična priložnost za malce šokiranja in vzdihovanja. Kaj bova povzročila, sva vedela že na generalki. Rekel sem si, 'okej, če se dotakneš mojega mednožja s tem prstom iz pene, bo marsikdo imel kaj povedati'. A to je bilo tudi bistvo. Hotela sva vznemiriti in provocirati, a še vedno zabavati," je povedal Robin. Dovolj dobro pojasnilo?

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.