Magazin > VIP
29 ogledov

Spregovorila Arniejeva ljubica

Konec po 25 letih. (Foto: Flynet) Žurnal24 main
Barbara Baker, prvo resno dekle Arnolda Schwarzenegger, in njegova prva ljubimka Gigi Goyette sta dali intervju.

Barbara Baker in nekdanji guverner Kalifornije sta bila par med letoma 1969 in 1976. Danes 63-letna Barbara je na lastni koži izkusila, kakšen je Arnie, če ima v glavi le en cilj – uspeh. "Ločitev me ni prav nič presenetila. Arnoldov ego je prevelik. Edina naloga, ki jo je Maria še imela, je bilo podpiranje njegovih interesov. Maria je sicer zelo močna ženska, a proti njemu nima možnosti," je izjavila Barbara.

Veliko se je šušljalo tudi o Arniejevih aferah. Ker je menda zelo rad otipaval ženske, so mu celo nadeli vzdevek hobotnica. Bakerjeva pravi, da v njegove skoke čez plot ne dvomi, saj je Avstrijec varal tudi njo, in to večkrat.

Prva aferica že tri leta po poroki
Danes 52-letna Gigi Goyette je igralčeva ljubica postala leta 1989, le tri leta po njegovi poroki z Mario Shriver. Kot je povedala, ni šlo le za seks za eno noč, ampak sta se redno dobivala. Kljub temu pravi, da ona zagotovo ni razlog za ločitev. "Nisem bila njegova edina ljubica," je izjavila in dodala, da ve vsaj še za 13 žensk.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.