Magazin > VIP
31 ogledov

Spregovorila o prekinitvi zaroke

Nekdanja zaročenca sta našla vsak svojo novo ljubezen. (Foto: Reuters) Žurnal24 main
Sedem mesecev po prekinitvi razmerja z zaročencem Jonasom Bergströmom, je švedska princesa Madeleine prvič spregovorila o njuni zaroki in razhodu.

Madeleine je med intervjujem za švedsko poslovno revijo Dagens Industri razkrila, kako se počuti sedem mesecev po prekinitvi zaroke z Jonasom Bergströmom. "Kar sem preživljala je bilo zelo težko. Še dodatno breme pa je bilo to, da je prekinitev najine zveze spremljala vsa javnost," je razložila 28-letna princesa.

 

Letošnjega aprila je v javnost prišla novica, da je Bergström prevaral Madeleine, njegova ljubica pa naj bi bila celo noseča.

 

Medijski pritisk je bil za Madeleine prevelik, zato se je odločila, da odide v New York, kjer je zaposlena v podjetju svoje mame kraljice Silvie in živi popolnoma normalno življenje. "Tukaj lahko mirno hodim po ulici, saj me nihče ne prepozna. Na Švedskem to ne bi bilo mogoče," je povedala princesa in dodala, da se domov še ne namerava vrniti.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.