Magazin > VIP
20 ogledov

Spregovorila o razhodu s Clooneyjem

Elisabetta Canalis Flynet
Italijanska manekenka Elisabetta Canalis je prekinila tišino in končno spregovorila o bolečem razhodu z igralcem Georgeem Clooneyjem.

Tri mesece po tem, ko jo je George Clooney zapustil, je Elisabetta Canalis za italijansko revijo Chi odkrito spregovorila o njuni dveletni romanci in o njenem koncu. "Konec mojih razmerij sem vedno videla kot osebni poraz," je povedala 32-letna lepotica in dodala, da je ob koncu zveze vedno težko. "Ko sva se z Georgeem razšla, sem morala oditi v Ameriko, saj se nisem več mogla spopadati s svetom. Ni mi bilo lahko gledati, kako so mediji secirali moje življenje."

Elisabettini bližnji prijatelji so za ameriško revijo Us Weekly že pred časom dejali, da se je zvezdnica želela poročiti z Georgeem, ki pa je že ničkolikokrat dejal, da zakon ni zanj. A Elisabetta je kljub temu upala, da si bo premislil. "Sama si želim moškega, ob katerem se bom lahko počutila varno." Hkrati pa je dodala, da ima zelo slab in nezdrav okus za moške. "Vedno sem mislila, da so hladni moški pravi zame, saj sem že davno sprejela, da gospod popolni ne obstaja," je dodala za konec.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.