Magazin > VIP
68 ogledov

Spregovorila o seksu s Sarkozyjem

Carla Bruni EPA
Carla Bruni, nekdanja prva dama Francije, je spregovorila o svojem zakonu z Nicolasom Sarkozyjem.

Brunijeva je očitno čakala na trenutek, ko bo lahko javno pohvalila posteljne sposobnosti svojega moža. Dokler je bil Sarkozy še na čelu Francije, se je lepotica v javnosti in v intervjujih pridno držala nazaj, zdaj pa z jezikom opleta kot za stavo.

"V postelji z Nicolasom velja načelo, da šteje kvaliteta in ne kvantiteta,“ je reviji Oggi med drugim povedala nekdanja manekenka in potolažila vse ženske, ki se bojijo staranja. "Z leti se ne izboljša le spolno življenje, ampak življenje na splošno. Srečna sem z možem. On je moški, ki me je naredil še bolj ženstveno.“

Usodna večerja leta 2007

Carla je tudi izdala, kako sta se z nekdanjim predsednikom spoznala. Kot pravi, je bila ljubezen na prvi pogled. "Kot bi udarila strela. Ni mi bilo pomembno, da je bil predsednik Francije. Mene so prevzele njegove roke, način, na katerega se je premikal in kako je govoril.“ Kljub veliki ljubezni pa Sarkozy ni moški njenega življenja. "Moški mojega življenja je moj oče. Ali pa moj brat.“ Je pa moški, ki je končal njeno osamljenost, dodaja Brunijeva.



Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.