Magazin > VIP
85 ogledov

Spregovorili prostitutki, ki sta zabavali Lamarja Odoma

Ryder Cherry,
1/7
Profimedias
Na dan prihaja vedno več informacij o orgijah, ki si jih je privoščil zvezdnik košarkaške lige NBA, Lamar Odom.

monica monroe | Avtor: Reševalni pas/Twitter Reševalni pas/Twitter
Tiskovni predstavnik bordela Love Ranch, Richard Hunter, je medijem sporočil informacije, ki ji je dobil od prostitutk, Monice Monroe in Ryder Cherry, ki sta zabavali košarkarja Lamarja Odoma. Ta je po dvodnevni orgiji v bordelu več dni ležal v komi. Medij je celo poročal, da je klinično mrtev, danes pa je odjeknila vest, da naj bi se Lamar zbudil in rekel "živjo". Slednje poroča CNN.

Lamar naj bi dekleti po dveh dneh zabave poslal iz spalnice, ker je želel biti sam. Po nekaj urah sta Monica in Cherry spet vstopili v sobo in našli nezavestnega Lamarja. Ležal je na trebuhu. Poklicali sta reševalce in Lamarja obrnili na bok, nakar sta opazili, da krvavi iz nosu, iz ust pa je izločal sluzasto tekočino.

Odom se je v bordel pripeljal v soboto. "Do deklet je bil zelo prijazen in zadržan,“ je še izjavil tiskovni predstavnik in dodal, da zvezdnik ni imel posebnih želja. "Želel si je zasebnosti. VIP soba je odmaknjena in prav to si je želel. Sploh se ni opazilo, da je v hiši.“

Lastnik bordela Dennis Hof pa je za medije povedal, da je Odom priznal, da je pred prihodom zaužil manjšo količino kokaina, v sobi pa drog niso našli. Droge so namreč v bordelu strogo prepovedane. "Naša dekleta ne bi dovolila, da nekdo pred njimi vzame drogo,“ je povedal Hunter.
Zakaj se je Odom zgrudil, še ni znano. V njegovi krvi so našli sledi kokaina in drugih drog, več dni naj bi jemal tudi zeliščno viagro.

Komentarjev 2
  • Papaja Popi 17:08 17.oktober 2015.

    Naša dekleta ne bi dovolila, da nekdo pred njimi vzame drogo,Seveda ne, ker bi jo one hotele prej probati.

  • antitrust 13:50 17.oktober 2015.

    Ta blondna ma dobre zize.