Magazin > VIP
30473 ogledov

Spremenjena Putinova ljubimka se je vrnila v Moskvo

alina kabaeva Profimedia
Je bila na lepotnem posegu?

Alina Kabaeva, vladimir putin | Avtor: Profimedia Profimedia
Nekdanja vrhunska gimnastičarka Alina Kabajeva, ki naj bi bila že mnogo let skrivna ljubimka ruskega predsednika Vladimirja Putina, se je vrnila v Moskvo. Od začetka vojne v Ukrajini se je govorilo, da se 38-letnica s svojimi otroki skriva v Švici, nekateri pa so bili mnenja, da se je Putinova družina skrila v razkošni bunker v Sibirji. 

Kabajeva se je v Moskvi ta konec tedna udeležila festivala v ritmični gimnastiki, ki nosi njeno ime - Alina. Fotografije so sprožile govorice, da je bila pri Putinovem lepotnem kirurgu. "Na njenem obrazu se je res nekaj spremenilo. Legendarna športnica je bila opazno lepša," je nove posnetke pokomentiral ruski Cosmopolitan, ki njenih "povezav" s Putinom v članku ni omenjal. Prvi medij, ki je pisal o njuni zvezi, je vlada kmalu po objavi informacij ukinila. "Alina Kabajeva je ena najbolj skrivnostnih žensk v državi. Gimnastičarka se ne pojavlja v javnosti, na družbenih omrežjih, prav tako je ne boste srečali na ulici ali v nakupovalnih središčih," je še zapisal novinar prej omenjene revije. 

Tol'ko Nikomu pa je zapisal, da so na njeni roki opazili poročni prstan in dodali: "In da ... podpis družinskega lepotnega strokovnjaka je več kot očiten."

alina kabaeva | Avtor: Profimedia Profimedia

 

Komentarjev 1
  • radovednica 07:53 28.april 2022.

    Kaj pa je tako lepega na tej zgonjeni babi? Nekoč je bila Alina Kabajeva, kot mlado dekletce, "obdelano" in zato malo lepše, sedaj pa je kura stara ruska, kot tradicionalno vse Rusinje!