Magazin > VIP
10299 ogledov

Spremenjena: Se spomnite, kakšna je bila prej Tjaša Kramarič?

Tjaša kramarič PrtSc
Je podlegla lepotnim posegom?

Po tem, ko se je Tjaša Kramarič na samem pogovorila z Blažem Kričejem Režkom, je v kamero povedala: "Imava se lepo. Blaž me veliko sprašuje in jaz njega. Pogovor je stekel spontano. Všeč mi je, da imava teme za pogovor." Blažu, v nasprotju s Tjašo, njun pogovor ni bil ravno po godu, saj je po pogovoru povedal, da se je Tjaša njegovim vprašanjem izogibala. "Nikoli mi ne odgovori na vprašanje, ki ji ga postavim. Ovinkari. Pove vse, le tega, kar sem jo vprašal, ne," je naknadno pojasnil.

In ravno to je bil najverjetneje tudi razlog, da je Blaž Tjašo hitro poslal domov. A pri vsem skupaj je še nekaj zanimivega. Ko so v oddajo vstopile tri nekdanje tekmovalke šova, je Blaž prepoznal Laro in Pio, medtem ko Tjaše ni, pa čeprav je Tjaša v lanskoletni sezoni šova prišla celo do finala, medtem ko preostali dve nista. Lanskoletni sanjski moški, Grego Čeglaj, je ob tem celo namignil, da je morda razlog za to, da je Blaž ni prepoznal, njej spremenjeni videz. So res krivi lepotni posegi?

Tjaša je glede tega za zurnal24.si povedala: "Nisem bila užaljena, da me Blaž ni prepoznal, saj ne vem, ali je bila ta izjava iz njegove strani iskrena. Blaž je delal v strežbi, v restavraciji Nebo v Ljubljani, in tam sva se pogosto srečevala. Me je pa tudi presenetilo to, da si je zapomnil Laro, ki je bila lansko leto samo 1 dan po televiziji, mene pa ni prepoznal. Vsekakor dvomim v to, da si me resnično ni zapomnil. Kar se tiče plastičnih operacij, lahko povem, da sem si pri Estetiki Nobilis privoščila simetrijo zgornje ustnice s hiluronom. Moje ustnice zato niso nič večje, samo simetrijo smo naredili. Moji lasje pa se spreminjajo glede na obdobja v življenju."

 

Komentarjev 1
  • radovednica 11:33 19.november 2022.

    In kdo je spet ta? A spet proglašena za znano osebnost? Danes je to očitno že vsak.