Magazin > VIP
22846 ogledov

Spremljevalka Blaža Švaba sporočila lepo novico

Lara Medved Planet TV
Najprej je razkril njeno identiteto, potem pa …

Že od 2020 se je ugibalo, kdo je srčna izbranka enega najbolj popularnih pevcev pri nas, člana skupine Modrijani Blaža Švaba. Glasbenik svojo zasebnost skrbno varuje pred javnostjo. Sinovo ime je skrival celo več kot eno leto. Lev se je Blažu rodil 2020, a šele januarja se je razvedelo, kdo je njegova mamica. Gre za novinarko oddaje Jutro na Planetu, Laro Medved. To je Blaž posredno razkril, ko je bil gost v oddaji Jutranja budnica. Kaj je povedal, lahko preverite TUKAJ.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lara Medved (@laaraa7)

Lepotica pa je v današnji oddaji Jutro na planetu razkrila, da se bosta z Blažem razveselila drugega otroka. "Naša družina se bo to poletje povečala še za enega družinskega člana ali članico. Tudi sinček Lev je novico dobro sprejel in se veseli, da bo dobil družbo. Do začetka poletja bom še lahko delala z ekipo prijateljev in sodelavcev na televiziji Planet TV, potem pa se bom nekaj časa povsem posvetila družini. Ko bo mogoče, se znova vrnem k ustvarjanju televizijskih vsebin in svojim televizijskim kolegom na Planet TV. Najbolj pa si želim, da bi bili vsi zdravi in da bi se v tem času dobro počutili," je povedala Lara.

Družinici čestitamo in ji želimo vse dobro.

dezurni@styria-media.si

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.